Om os

Vi er en nyopstartet virksomhed, som ønsker at gøre det mere komfortabelt for dig at game.

 

Vi havde i længere tid gået og snakket om ,at det kunne være spændende at undersøge hvilke muligheder Gamere har indenfor tøj, fordi sportsfolk har jo diverse muligheder for sportstøj, men vi syntes ikke rigtigt at den samme mulighed var der for Gamere.

De fleste der sidder foran en computer meget af tiden, ved hvor ubehageligt noget tøj kan være og have på, og det vil vi gøre noget ved.

 

Vi ønsker at yde den bedste service for vores kunder, og ønsker også gerne at få tilbage meldinger omkring vores tøj, da vi ønsker at vores kunder er tilfredse.

At gøre din hverdag mere komfortabel, er vigtig for os!

Vi har 3 mål som vi ønsker at opnå:

- At vores tøj er af god kvalitet, til overkommelige priser.

- At vi yder den bedste service for vores kunder.

- At få et større sortiment og at udvikle på vores produkter, for altid at levere det bedste til vores kunder.

 

Målet med tøjet er at det selvfølgelig skal sidde godt på dig, og det skal hjælpe dig med at holde en komfortabel krops temperatur selv ved lange gaming sessions.

Vores kinesiske producent har mange års erfaring med sports tøj til det europæiske marked. Deres erfaringer med sports tøj har vist sig at være det perfekte match til vores behov..

 

Vi har for nyligt valgt også at bygge computere, dette gør vi for at åbne op for et større marked, og for at give vores kunder en mulighed for ikke kun at købe sit tøj hos os, men også sin næste pc. vi giver gerne et tilbud på en pc skrædersyet til dig!

 

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon, e-mail eller her.